Før og etter kamp

Det er funksjonærer i alle haller som er lett synlige og behjelpelige med praktisk tilrettelegging.

NB! De lagene som har meldt inn 3 keepere, må før hver kamp sette opp de 2 som skal spille. Den målvakten som ikke skal spille kampen, strykes over. Dersom en spiller har karantene, skal denne også strykes over. Andre spillere som ikke skal spille kampen, markeres med «N» i kolonnen for dette til høyre for navnet.
Matchprotokoll leveres infosenter eller sekretariatet i hallen senest 60 minutter før kampstart.

Gjennomføring av kamp

Det er 90 minutter mellom hvert starttidspunkt for kampene. Disse disponeres i utgangspunktet slik:

10 minutter tidsbruk før dropp (dvs. til få på plass målene, varme opp i 5 minutter, samle inn pucker), deretter 30 min til første periode, 5 min pause hvor lagene ikke går i garderoben, 30 min til andre periode, 5 min til kåring av “man of the match” og til å takke for kampen (spillerne stiller opp på hver sin blålinje), 10 min til iskjøring.

Forøvrig så vil dommerene også bli vurdert og de dommerene som har utmerket seg mest possitivt vil dømme finalekampen.

Ved forsinkelser kan det bli aktuelt å dra ned på oppvarmingstiden. Alle kamper skal, hvis ikke noe helt spesielt tilsier noe annet, ha første dropp 10 min etter programtid.

Utenfor isen

Selv om det sportslige står i sentrum, er deltakelse i en hockeyturnering alltid noe mer enn bare kampene. I Norway Supercup U15 gjør vi vårt ytterste for at rammen rundt kampene skal bidra til en positiv totalopplevelse og gi mulighet for konsentrasjon om det sportslige. Gjennomtenkt tilrettelegging og gode forberdelser fra arrangøren og støtteapparatene til de enkelte lag, gir spillerne bedre forutsetninger for å prestere.

Mat, overnatting etc.

Overnatting tilbys på hotell. Vi har dessuten deltakerkort som inkluderer opp til 5 måltider pluss tilgjengelig brødmat under turneringen. Opplysninger om dette finner dere under menyvalgene til venstre.

Tilsvarende vil det etter hvert bli lagt ut gradvis flere opplysninger om garderobeforhold. Vi vil presentere en detaljert garderobeplan for de enkelte hallene.